HVAD KAN JEG TILBYDE

HVAD KAN JEG TILBYDE

Baggrund

Jeg har gennem flere år arbejdet med websider, hvilket har givet mig en god fornemmelse for, hvad der er brug for på en webside.
Jeg kan derfor tilbyde løsninger i form af websider til privat, firma og/eller webshop.

Privat – Firma webside

I arbejdet med websider til private og firmaer startede jeg tidligere med at lave dem som små CMS-systemer, kodet fra bunden, specifikt til hver enkelt webside. Dette har givet mig erfaringen med at opsætning af websider, og hvad der er behov for, til at holde den opdateret og ajour med nutidens designs.

Shop

Jeg har arbejdet en del med webshops, både i form af forbedringer for ejeren og for brugeroplevelsen, så det bliver en god oplevelse, hvilket er et must, når man gerne vil have sine kunder til at føle, at det er nemt og sikkert at befinde sig på shoppen.

Webside-system

WordPress er mit foretrukne valg som CMS-system, da WordPress giver mig muligheden for at lave og tilpasse individuelle designs, alt efter hvad der er behov for.
Ydermere giver det mulighed for både at redigere i et eksisterende tema på en WordPress-webside eller at lave dem fra bunden. Derved kan skabes en  unik webside tilpasset individuelle ønsker og behov.

Hosting ( Webhotel )

Ved at få lavet en webside hos mig, får du mulighed for:

  • SSL-certifikat (krypteret forbindelse)
  • Backup & Restore (automatisk daglig backup af siden)
  • Ubegrænsede e-mailkonti
  • Ubegrænset båndbredde